Autómentés, Autómentő IV. kerület

Autómentés kedvező áron!

BUDAPEST ÖSSZES KERÜLETÉBEN!

autómentés iv kerület
Sportautók, ültetett autók mentésés is vállaljuk.

Minden kerületben azonos az autómentés folyamata. Ön telefonál, mi pedig azonnal indulunk a helyszínre, ahol autója szállításra szorul. Autómentőnkkel igyekszünk úgy megállni, hogy a forgalmat ne akadályozzuk, azonban ha ez elkerülhetetlen, akkor is arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb ideig tartsuk fel a forgalmat. De, természetesen az Ön autója biztonságát tartjuk a legfontosabbnak, autómentés közben.

Autómentés IV. kerület
Hívjon! +36 30 254 0042

Újpesten az autómentés valamivel könnyebb feladat, mert nincs annyi nagy forgalmú, túlzsúfolt útszakasz, illetve a nagysebességű többsávos út is viszonylag kevés. Újpesten a Váci út és az M0 kivételével valamint a Külső Szilágyi úttól eltekintve mindenhol a szokásos 50-60km/h a megengedett.
Bikázást is vállalunk rövid kiérkezési idővel, hívjon bátran!

Ha autómentőre van szüksége, hívjon bizalommal, garantáltan kedvező ajánlatot fog kapni. Újpesten otthon vagyunk!

Ha autója megállt, lerobbant, esetleg balesetet szenvedett, hívjon bizalommal a nap 24 órájában, ünnepnapokon is! Diszpécserünk fogadja hívását és azonnal indulunk, Önnek segíteni. Budapesten általában 30 percen belül a címen vagyunk, de ez függ az aktuális forgalmi helyzettől, illetve attól, mennyire leterheltek autóink.

Kérjen árajánlatot telefonon, melyet ha elfogad, azonnal indulunk. Versenyképes, kedvező áron vállalunk autó szállítást.

Legújabb szolgáltatásunk: CSEREAUTÓT BIZTOSÍTUNK ÖNNEK!
Ha igényt tart csereautónkra, jelezze a telefonhívás közben és visszük az autót, amivel folytathatja nyaralását, üzleti útját, nem kell megszakítania. Ezért akár 5 személy szállítására, mentésére is van lehetőség.

Autó szállítás Budapest
Hívjon! +36 30 254 0042

Továbbá ha autóját egy zárt udvarral rendelkező, márkafüggetlen autószervizbe szállítaná, erre is van lehetőség. Partnerünk telephelyén le tudjuk tenni autóját, akár éjszaka és ünnepnap is, ahol a lehető legrövidebb idő alatt megkezdik a javítást. Természetesen az ezzel kapcsolatos teendőket telefonon tudják leegyeztetni munkaidőben, de az autó szállítás után így biztonságban tudhatja gépjárművét.

Partnerünk: Nonstop 024 autómentés
További népszerű bejegyzés weboldalunkról: Bikázás
Újpest weboldala: www.ujpest.hu