Autómentő X. kerület

Hogyan mentünk a X. kerületben?

A különböző kerületekben a mentés folyamata azonos, a természeti adottságok miatt lehet némi különbség, pl. a Budai hegységben a meredek lejtők miatt jobban meg kell tervezni az autómentés folyamatát.

Autómentőnkkel igyekszünk úgy megállni, hogy a forgalmat ne akadályozzuk, azonban ha ez elkerülhetetlen, akkor is arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb ideig tartsuk fel a forgalmat. De, természetesen az Ön autója biztonságát tartjuk a legfontosabbnak, autómentés közben.

Autómentő X. kerület
Hívjon bizalommal! +36 30 254 0042

Kőbányán az autómentés valamivel könnyebb feladat, mert nincs annyi nagy forgalmú, túlzsúfolt útszakasz, illetve a nagysebességű többsávos út is viszonylag kevés. A Kőbányai úton viszont gyakran kell sérült, lerobant autókat menteni, főleg a Kőbányai út és a Kőrösi Csoma Sándor találkozásánál, egy igen nagy forgalmú kereszteződésben. Sajnos gyakoriak a balesetek is.

Autómentő X. kerület

Ha autója megállt, lerobbant, esetleg balesetet szenvedett, hívjon bizalommal a nap 24 órájában, ünnepnapokon is! Diszpécserünk fogadja hívását és azonnal indulunk, Önnek segíteni. Budapesten általában 30 percen belül a címen vagyunk, de ez függ az aktuális forgalmi helyzettől, illetve attól, mennyire leterheltek autóink.