Autómentés Üröm

Üröm, Budapest közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a várostól északnyugatra. Kényelmesesen megközelíthető a III. kerületből, Csillaghegy felől a strand közelében induló Ürömi úton, illetve Békásmegyer felől a Kőbánya utca folytatásában húzódó makadámúton. A nagyvárosi agglomerációban fekvő települések a nyugalomra, a természet közelségére vágyókat mágnesként vonzza. A főváros környéki településeknek, így Ürömnek is ugrásszerűen megnőtt a lélekszáma. A kiváló földrajzi adottságú zöldövezetben, hegyek, dombok által szegélyezett völgyben öröm otthonra lelni. De sajnos a közlekedés autóval néha beárnyékolja ezt az örömöt. Munkagépekkel pedig rettenetesen nehéz eljutni különböző pontokba. AUTÓMENTŐINK – ÜRÖMÖN is rengeteg személygépjárművet és munkagépet mentettek már meg az elmúlt 10 évben. Mindenki számára óriási problémát okoz, ha egy fontos használati tárgyunk tönkre megy. Ez hatványozottan igaz az autónkra, főleg, ha esetleg még munkaeszköz is számunkra.

Attól függetlenül, hogy rendszeresen elhordjuk az autónkat szerelőhöz, vagy a gondosabbak egy márkaszervizbe, mégis előfordulhat, hogy beüt a krach és autónk felmondja a szolgálatot. Még nagyobb probléma, ha ez valahol olyan helyen történik, ahol nem tudjuk otthagyni az autónkat és később visszamenni érte. Szerencsére nem sokszor fordul velünk elő, de azért néha megeshet, hogy megtörténik a baj, nincs közelben segítség, aki elvontatna, vagy gyors megoldást találna a problémánkra. Ilyen esetekben jó szolgálatot tehet egy profi autómentő, vagyis mi AUTÓMENTŐ – ÜRÖM szolgáltatásunk. Az autónkat sokféle baleset érheti, ha közlekedünk vele. Előfordulhat, hogy karambolozunk vele, neki megyünk egy fának, de az is lehet, hogy defektet kapunk, vagy rosszabb esetben beleborulunk az árokba. Egyik sem fogja a napunkat feldobni, de AUTÓMENTŐINK – ÜRÖMÖN is segíthetnek, hogy csak a szükséges időt töltsük az autónk mellett. Munkagépek esetében ez többszörösére is hatványozódhat. A munkagépek többsége nehéz gépjármű, ráadásul az átlagnál lassabban tud közlekedni, nemcsak a súlyából adódóan, hanem a sebességkorlátozás miatt is.

De hogy, egyik helyről a másikra könnyedén át tudjuk szállítani, jól jöhet egy munkagép-szállítással is foglalkozó autómentő. AUTÓMENTŐ – ÜRÖM szolgáltatásunk ebben is profi és szakképzett. Azért is jó profi céggel végeztetni ezt a feladatot, mert mi minden olyan szállításhoz szükséges járművel és eszközzel rendelkezünk, amire szükség lehet. Sőt tudjuk is ezeket használni, mégpedig úgy, hogy a munkagépük nem fog megsérülni. Ha gépkocsink rendszeresen karban van tartva, jól működik minden rajta, akkor egy esetleges balesetnél is nagyobb esélyünk van az életveszély elkerülésére. A mai modern gépkocsik már olyan szuper felszereléssel rendelkeznek, hogy komputer irányítja az autó nagy részét. Lassan már nem autószerelőt, hanem villamossági szakembert kell hívni minden egyes problémánál. Ha lerobbanunk valahol, akkor már egyszerűbb AUTÓMENTŐ – ÜRÖM diszpécserünket hívni, mert nem biztos, hogy helyben egy autószerelő meg tudja javítani. Mi elszállítjuk autóját egy márka független autószervizbe, és CSEREATUÓT biztosítunk az Ön számára, hogy tovább tudja folytatni, üzleti, vagy bármilyen útját. AUTÓMENTÉS – ÜRÖM! AUTÓSZÁLLÍTÁS – ÜRÖM! MUNKAGÉPSZÁLLÍTÁS – ÜRÖM! QUADSZÁLLÍTÁS – ÜRÖM!