Autómentés Ceglédbercel

Gyorshívás +3630 254 0042

Ceglédbercel község Budapesttől délkeletre, 60 km-re fekszik Albertirsa és Cegléd között. A községet átszeli a 40-es főút, a falu határában van a 4-es főút. Azt mindenki tudja, hogy bár szigorú szabályok korlátozzák a mobilozást vezetés közben, ezt valahogy mindenki bocsánatos bűnnek tartja. Pedig a mobilok, pontosabban az okos telefonok arra csábítanak, hogy még az országutakon se essünk ki a közösségi életből. 2018-ban is a vezetés közbeni facebook használata okozott tragikus balesetet Ceglédbercelnél. Szlovéniából Romániába hazafelé tartó munkások – hét férfi, két nő – kisbusza frontálisan ütközött egy teherautóval Ceglédbercelnél. A kisbuszban mindenki meghalt, 13 gyermek maradt árván utánuk. A sofőr épp élő videózott a Facebookon vezetés közben, amikor a tragédia megtörtént. „9 ember halt meg Ceglédbercelnél, mert a sofőr Facebook liveozott vezetés közben, és nem vette észre, hogy átsodródott a szembe jövő sávba!

Gyorshívás +3630 254 0042

Egyre többen halnak meg az utakon az okos telefonok miatt! AUTÓMENTŐ – CEGLÉDBERCEL szolgáltatásunk felhívja minden autóstársunk figyelmét arra, hogy ne használjanak okos telefont vezetés közben! Hiába gondolja valaki magáról, hogy remek sofőr, és akár az okos telefon használata közben is tud vezetni, a valóság teljesen más. Csak kihangosítóval vagy headsettel szabad vezetés közben telefonálni, noha kutatások igazolják, hogy ez is ugyanolyan veszélyes, mint kézben tartott mobillal. Teljesen elvonja a figyelmet, és nagyon nagy hatással van a reakcióidőre. AUTÓMENTŐINK – CEGLÉDBERCELEN is felhívják a figyelmet, arra hogy, aki facebook-ot használ, esetleg chatezik, az olyan, mintha bekötött szemmel vezetne. Ráadásul adódhatnak olyan forgalmi helyzetek, amelyekben mindkét kezére szüksége van a sofőrnek, például egy durrdefekt vagy egy járdáról váratlanul lelépő gyalogos esetén. A tragikus következményeket pedig utólag már nem lehet meg nem történtté tenni. AUTÓMENTŐINK felhívják továbbá a figyelmet arra is, hogy a közlekedésben a legrosszabbak a váratlan helyzetek, készen kell állni a másik hibájának kivédésére is.

Gyorshívás +3630 254 0042

AUTÓMENTŐRE – CEGLÉDBERCELEN nem feltétlenül figyelmetlenség által okozott balesetek miatt van szükség, de mi akkor is kérjük autóstársainkat a mobilozás elhagyására vezetés közben. Nekünk hivatásunk az AUTÓMENTÉS, de hivatásunknak tartjuk azt is, hogy figyelmeztessük autóstársainkat arra, hogy ne okozzanak közúti balesetet. AUTÓMENTŐINK perceken belül a helyszínre érkeznek, és minden tőlük tehetőt megtesznek annak érdekében, hogy elhárítsák a bajt. Fontos! Ha személyi sérülés történt, azonnal hívják a 112 segélyhívó telefonszámot! NONSTOP a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk, tapasztalt munkatársainkkal és megbízható mentőautóinkkal. Kisebb balesetek esetén azonnal hívja AUTÓMENTŐ –CEGLÉDBERCEL szolgáltatásunkat és mi elszállítjuk sérült járművét bárhova, ahova Ön szeretné. HÉTVÉGÉN, ÜNNEPNAPOKON A NAP BÁRMELY SZAKÁBAN a rendelkezésére állunk. AUTÓMENTÉS AZONNAL! AUTÓMENTÉS NONSTOP! AUTÓMENTÉS – 4-es FŐÚT! AUTÓMENTÉS – ALBERTÍRSA!