AUTÓMENTÉS – CSOBÁNKA,10-es FŐÚT!

Csobánka belterületi részén az 1109-es út halad végig, amely a 10-es főútból ágazik ki Pilisvörösvár központjában és a község északi szélén az 1111-es útba torkollva ér véget. Gyönyörű a kilátóhegy Csobánka felett Az idilli fekvésű Csobánka felett magasodó, látványos sziklás hegyek, az Oszoly-csúcs és a Csúcs-hegy könnyen megmászható, népszerű turistacélpontok. Az Oszoly-csúcs vad, vakítóan fehér sziklatornyai a sziklamászók kedvenc gyakorlóhelyei, és a csúcsról feltáruló lenyűgöző panoráma mágnesként vonzza a mezei turistákat is. A könnyű kirándulást végig követik a tanösvény rendkívül informatív és szórakoztató, színvonalas tájékoztató táblái is. Rengetegen látogatnak el ide, szinte minden hétvégén és ünnepnapokon is. AUTÓMENTŐ – CSOBÁNKA szolgáltatásunk ÉJJEL-NAPPAL, NONSTOP dolgozik ezen a területen is. Az autómentés során műszaki mentésre is szükség lehet. Műszaki mentés alatt értjük többek között pl. keréktörés esetén az autó trélerre helyezését, a jármű felborulása esetén a visszafordítást, vagy ha pl. az járművet árokból kell kiemelni stb. Amennyiben a meghibásodott járműben utazó személyek elszállítása is szükségessé válna, úgy igényelheti a személyek szállítását is. Ha AUTÓMENTŐ – CSOBÁNKA szolgáltatásra van szüksége, hívjon minket bizalommal.

Amennyiben minket választ, nem kell azon aggódnia, hogy vajon a végén mennyit kell majd fizetnie. Néhány fontos információt kérünk Öntől telefonon, ezek alapján megadjuk az árajánlatunkat az autómentésre. Amennyiben az AUTÓMENTÉS – CSOBÁNKA árajánlatát elfogadja, azonnal indulunk, és megkezdjük a mentést. Az információk, amelyekre szükségünk van a mentés során a következők: Pontos tartózkodási hely, a mentendő jármű típusa, miért van szüksége autómentőre? (meghibásodás, félretankolás, baleset stb.) műszaki mentés szükséges-e (pl. keréktörés, autó felborulása, árokba hajtás stb), a jármű elszállításán túl az ott tartózkodó személyek elszállítása is szükséges-e? Amennyiben igen, hány főről van szó? Az autószervizeknél tapasztalható egyre nagyobb várólisták miatt márka független autószervizzel is szerződést kötöttünk, így igény esetén akár azonnal, szervizpartnerünkhöz tudjuk szállítani gépjárművét – így nem kell akár heteket várnia saját szerelőjére!

Az autószervizeknél tapasztalható egyre nagyobb várólisták miatt márka független autószervizzel is szerződést kötöttünk, így igény esetén akár azonnal, szervizpartnerünkhöz tudjuk szállítani gépjárművét – így nem kell akár heteket várnia saját szerelőjére! Az AUTÓMENTÉS – CSOBÁNKA ára minden esetben tartalmazza, az AUTÓMENTŐ üzemanyag költségét, a sérült gépjármű egyszeri felvételét, a sérült, hibás gépjármű elszállítását, a hibás gépjármű egyszeri levételét, valamint a személyek elszállítását. AUTÓMENTŐ cégünk, több mint 10 éve működik a nap 24 órájában, és ÜNNEPNAPOKON is! Szakembereink jól képzett szakemberek és hivatásos sofőrök, akik mindent megtesznek, hogy Ön elégedett legyen az elvégzett munkával. Mindig felkészült diszpécserszolgálatunk várja bajbajutott ügyfeleink hívásait! AUTÓMENTŐ – CSOBÁNKA! MOTORMENTÉS, MUNKAGÉPMENTÉS, FURGONMENTÉS, BIKÁZÁS, KISBUSZ SZÁLLÍTÁS – CSOBÁNKA! AUTÓSZÁLLÍTÁS, QUADSZÁLLÍTÁS – CSOBÁNKA!