Használt autó – új autó

Gyorshívás
+36 30 254 0042

Van három (+1) dolog, amiben egy régi autó nem versenyezhet az újakkal: új funkciók, kényelem és biztonság (+1 lenne a környezetvédelem.) És ami a legfontosabb az ár. Sokaknak nem fontos, ha, az autó nem parkol helyettük, nem olvassa fel a sebességkorlátozó táblákat, nem figyelmeztet a biztonsági övre, vagy a sávelhagyásra, és nem kapcsol fényszórót sötétben, vagy ablaktörlőt esőben magától. A kényelem már fontosabb szempont, de 200.000 – 300.000 Ft-ból teljesen újrakárpitoztatható egy régi autó, ebben már a kormány és a váltó átbőrözése is benne van. Az egyetlen megfontolandó tényező a biztonság, azaz az aktív és passzív biztonsági berendezések hiánya. A gépjármű biztonsága szempontjából a legfontosabb a fék, a gumik, a világítás és a futómű állapota. Itt majdnem mindegy, hogy 15 éves vagy új autóról beszélünk, mert a karbantartás a fontos.

Gyorshívás
+36 30 254 0042

A leglényegesebb különbség a “beépített” aktív és passzív biztonsági berendezések megléte vagy hiánya. Aktív: szervo (fék és kormány), a blokkolásgátló (ABS), a kipörgés gátló (ASR), a menetdinamikai szabályzórendszer (ESP). Passzív: gyűrődési zóna, biztonsági öv és légzsák. . A mai autók nagy része 4-5 csillagot kap a törésteszteken. Ebből kifolyólag a váltásnak csak a biztonság lehet a racionális oka. Ez is csak akkor szempont, ha sokat megy valaki városon kívül (50 Km/h felett. De sajnos keveseknek adatik meg új autóvásárlásra lehetősége. Ugyanakkor AUTÓMENTŐINK – BUDAPEST és PEST megye területéről nagyon sok új autót mentenek meg az utakról, mert ha baleset, vagy koccanás történik, biztonság ide vagy oda, ránk minden esetben szükség van.

Gyorshívás
+36 30 254 0042

Az valós tény, hogy egy új autó jóval kevesebb esetben hibásodik meg, kevesebb esetben éri műszaki kár. Viszont mivel tudjuk, hogy az utakon mennyi kátyú van, ezért az új autók is belehajtanak, néha sokkal, nagyobb sebességgel, a hatalmas, néha láthatatlan tátongó lukakba, nem egyszer fordult elő, hogy igény volt AUTÓMENTŐ – BUDAPEST és AUTÓMENTŐ – PEST MEGYE szolgáltatásunkra, legfőképpen kitört kerék esetén. Felhívjuk autóstársaink figyelmét arra, hogy amennyiben keréktörés történt, jelezzék diszpécserünknek, mert ilyen esetben speciális eszközökkel tudjuk menteni gépjárművét. Legyen szó használt, vagy új autóról, motorról, AUTÓMENTŐINK az Önök szolgálatában állnak ÉJJEL-NAPPAL, ÜNNEPNAPOKON, HÉTVÉGÉN is. OLCSÓ, SZAKSZERŰ AUTÓMENTÉS BUDAPESTEN, PEST MEGYÉBEN, és EGÉSZ MAGYARORSZÁGON! KERÉKTÖRÉS – AUTÓMENTŐ azonnal.hu!

Használt autókat találhat a Jófogáson is.
Kezdőlap