Autómentő Fót, M0, M3

+36 30 254 0042
GYORSHÍVÁS

Autómentő FÓT

Fót közlekedésével jelenleg is súlyos problémák vannak. Dunakeszi felől, Veresegyház felől és Budapest felől rengeteg gépkocsi és teherkocsi halad keresztül Fót belső területein, főútjain. Gyakran keletkezik forgalmi dugó és baleset. Elkerülő utakról eddig csak ígéretek születtek, döntés nem. AUTÓMENTÉSSEL kapcsolatban, szinte napi szinten kapunk hívást Fótról és környékéről. A legfontosabb, ha balesetet szenved, győződjön meg arról, hogy szüksége van-e valakinek orvosra, történt-e személyi sérülés. Ha igen, feltétlenül a 112 segélyhívót tárcsázzák először! Autómentő Fót.

+36 30 254 0042
GYORSHÍVÁS

Ezen túlmenően a helyszínt is érdemes biztosítani, elkerülendően a többi esetleges koccanást, sérülést. Minden esetben használni kell az elakadásjelző háromszöget és a vészvillogót, az utasoknak pedig tanácsolt az út mellett várakozni és láthatósági mellényt felvenni. AUTÓMENTÉSRE – FÓTON, nem csak baleset esetén lehet szükség, szintén hívja AUTÓMENTŐ – FÓT szolgáltatásunkat, ha autója lerobban és nem biztonságos a továbbhaladás. Fékhiba, motorhiba, vízhűtés meghibásodása esetén is jobban jár, ha nem próbál erőltetve tovább haladni autójával, hanem AUTÓMENTŐNKRE bízza a megoldást, és mi elszállítjuk járművét autószerelőinkhez, akik megfelelően átvizsgálják és javítják az esetleges hibákat. Ha defektet kapott, a legfontosabb, hogy a személyi biztonságot megóvva, kezdjen neki a kerékcserének.

Mindennél fontosabb, hogy balesetmentesen bonyolítsuk le ezt a feladatot. Sokan kerékcserénél ébrednek rá, hogy nem ellenőrizték rendszeresen a keréknyomást a pótkeréken, ami elképzelhető, hogy ugyanolyan lapos lett idővel, mint a defektes kerék. Ilyen esetben, ha van közel benzinkút, fel lehet fújni a pótkereket. Az autó megemelésénél nagyon fontos, hogy jó helyre helyezzük az emelőt, mert egy rossz helyen megemelt autó súlya, ha nem megfelelő pontra terhelődik, sokkal nagyobb kárt is okozhat. Előfordul, hogy néha a talaj sem megfelelő a kerékcseréhez, így komolyabb sérülést is okozhat autójának, vagy akár Önnek, ha a kibicsakló emelő miatt, autója megcsúszik és lebillen az emelőről.

+36 30 254 0042
GYORSHÍVÁS

Ne kockáztasson, kérjen szakszerű KERÉKCSERÉT, AUTÓMENTŐ – FÓTON szolgáltatásunktól, tudja biztonságban saját testi épségét, és autója műszaki állapotát. Ha lerobbant, koccant, esetleg balesetet szenvedett, autója önerőből nem tud tovább haladni, szintén hívja diszpécserünket. Lemerült az akkumulátor? Tárcsázza gyorshívó számunkat, és mi pillanatok alatt BIKÁZÁSSAL, FÓTON IS, megoldjuk a problémát. Bármi is történik Önnel, ami miatt nem tudja folytatni megkezdett útját, és nem talál szakszerű segítséget, hívja AUTÓMENTŐINKET, és mi akár ÉJJEL, akár NAPPAL, az Ön szolgálatában állunk. AUTÓMENTÉS – FÓT! AUTÓMENTŐ – KERÉKCSERE! AUTÓMENTÉS – BIKÁZÁS! AUTÓMENTŐ – M0!