Autómentés Dabas

Hívjon!
+3630 254 0042

Autómentés Dabas

3 órája az 5-ös főúton, berregésre lettem figyelmes, felvillant a “motor check” LED, én egyből félreálltam. A lámpagyulladás után úgy gondoltam hamar, 100-200 m után megálltam. Mire megálltam még füstölt, de nem annyira intenzíven. Enyhe szürke füst jött ki a motorháztetőből, felnyitottam és tiszta olaj volt minden.  Elsőként próbáltam rájönni, milyen szag jött ki a motortérből? Égett olaj, vagy valami más? A második lépésben megnéztem az olajnívót. Motor olaj, szervo olaj, esetleg váltó olaj. Harmadik lépésben megnéztem a hűtő vizet is, mert, ha már a motor kopogott, akkor az egy kicsit túl melegedett és onnan is tűnhetett el hűtőfolyadék.

Hívjon!
+3630 254 0042

Sajnos nem tudtam rájönni a hibára, ott ragadtam az út szélén, Dabas határában. Felhívtam az egyik barátomat, hogy segítsen, vagy jöjjön értem, vontassuk el a kocsit. Nem tudott jönni, mert vidéken volt látogatóban a szüleinél, de adott egy telefonszámot, és mondta, hogy hívjam fel őket, mert vele is történt nemrégiben, hogy megállt az autója Verőcén. Az AUTÓMENTŐ azonnal telefonszámát adta meg, amit én azonnal tárcsáztam, és beszéltem a diszpécserrel. Megbeszéltük, hol vagyok, mi a hiba a kocsimmal, mondtam, hogy nincs velem más utas. Ideges és feszült voltam, mert egy fontos tárgyalásra indultam és időben oda kellett, hogy érjek. Visszahívtak, elmondták mennyibe fog kerülni, és kérdezték, hogy van e szükségem csereautóra. Természetesen volt, mert ez a tárgyalás nagyon fontos volt számomra, hetek óta készültem rá. 15 perc múlva az AUTÓMENTŐ – DABAS mentőautója megérkezett, hoztak nekem egy személygépkocsit, és mondták, hogy elviszik megjavíttatni a lerobbant autóm. Nekem a tárgyalás járt a fejemben, és nem tudtam másra gondolni. De odaértem és sikeresen megtörtént, ami számomra aznap a legfontosabb volt. Két nap múlva mehettem az autómért, és újra szuper volt minden. Köszönöm az AUTÓMENTŐ azonnal munkatársainak, a GYORS és PONTOS segítséget!” AUTÓMENTÉST – DABASON és környékén gyakran végzünk, így volt már mentésünk Örkényen, Lajosmizsén, Bugyin is, többek között.

Hívjon!
+3630 254 0042

Több mint 10 éve foglalkozunk AUTÓMENTÉSSEL – DABASON is, így kevés hely van Budapesten és vonzáskörzetében, amelyet, nem ismerünk. Mi a legrövidebb idő alatt érkezünk a helyszínre, így biztosan nem kell sokat várakoznia, az amúgy is feszült és ideges állapot miatt. A hosszú évek során rengeteg tapasztalatot szereztünk, így elmondhatjuk, mindenféle esettel találkoztunk már. Garantáltan a legjobb szakemberekre bízza autója szállítását, amennyiben minket hív a bajban. A több éves pályafutásunk pedig biztosíték arra, hogy az egyik legkedvezőbb áron dolgozunk, hiszen ha nem így lenne, már régen nem lennénk az elsők között. Ha szüksége van CSEREAUTÓRA, szintén jó helyen jár. Amikor indulunk autójáért, egy személyautónkat is feltesszük az AUTÓMENTŐRE, amit átadunk Önnek/Önöknek, így nyugodtan folytathatja útját. Ha igényli, könnyen megközelíthető márka független autószervizbe szállítjuk autóját, motorját, ahol zárt kapuk mögött tudjuk biztonságba helyezni őket, akár az éjszaka közepén is.

Hívjon!
+3630 254 0042

Itt átnézik a meghibásodásokat és egyeztetnek arról, hogy mennyibe kerül a javítás. AUTÓSZÁLLÍTÁSRA abban az esetben is szüksége lehet, ha rendszám nélküli, vagy lejárt forgalmi engedéllyel rendelkező autót szeretne műszaki vizsgára vinni. Közúton így nem haladhat, mert a rendőrség nagyon hamar kiszúrja, és komolyabb büntetést is kaphat, ezért nem érdemes kockáztatni. Akár AUTÓMENTÉSRŐL, akár AUTÓSZÁLLÍTÁSRÓL legyen szó DABASRÓL, hívja gyors számunkat és mi a lehető leghamarabb Önért/Önökért megyünk. AUTÓMENTÉS – DABAS! AUTÓMENTŐ – DABAS! AUTÓMENTÉS – 5-ös FŐÚT!