Autómentő Verőce

Hívjon!
+3630 254 0042

Autómentő Verőce

Vác és Szob között a Duna bal partján fekszik. Közúton a legegyszerűbben a 12-es főúton lehet eljutni Verőcére. AUTÓMENTŐ VERŐCE szolgáltatásunk most néhány adatot szeretne megosztani Önökkel, a meghibásodott gépjárművekkel kapcsolatban. Legfőképpen az okokat szeretnék feltárni autóstársaink felé, hogy miért nem indul az autó, amikor „eddig nem volt baj vele”! Aki autót vezet, előbb utóbb, bár kívánjuk, hogy ne így legyen, de valószínűleg találkozni fog azzal, hogy nem indul az autó. Sok esetben sajnos semmit sem tehetünk szerelő nélkül, de ilyen esetekben, a legtöbbször nincs autószerelő a közelben.

Hívjon!
+3630 254 0042

Néhány dolgot ellenőrizhetünk, amely alapján rájöhetünk, hogy feltehetően mi a probléma, és néhány esetben akár magunk is elháríthatjuk a problémát. Annak, ha nem indul, az autó leggyakrabban három oka lehet. Ezeket könnyen ellenőrizhetjük, de javításukhoz szakértelem szükséges. A leggyakrabban előforduló meghibásodások: az akkumulátor lemerülése, a generátor vagy az önindító meghibásodása, illetve az üzemanyag ellátás hibája. AUTÓMENTŐINK – VERŐCÉN is tisztában vannak a leírtakkal, hiszen több mint, 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, és tudjuk, hogy mennyi esetben történtek meg ezek a meghibásodások. Ha elfordítjuk a kulcsot, de nem történik semmi, vagy csak néhány kattanás hallatszik, az akkumulátorban keressük a hibát. Ha van tartalék akkumulátorunk, az akkumulátor csere, illetve töltés, segíthet a problémán. A sarukat mindig ellenőrizzük, hogy megfelelően csatlakoznak-e, nem korrodálódtak-e túlságosan.

Hívjon!
+3630 254 0042

Ha az akkumulátor nem régi, semmit sem hagytunk felkapcsolva, de mégis lemerült az akksi, akkor a generátor meghibásodása a legvalószínűbb. Ha a generátor nem működik megfelelően, az akkumulátor számára nem biztosított a visszatöltés. Így menet közben ahelyett, hogy töltődne, folyamatosan csökken a töltöttsége, mígnem lemerül. Ennek eredménye az lesz, hogy az autónk nem indul el. Ha az akksi működik, amelyet könnyen kideríthetünk, ha felkapcsoljuk a lámpát, vagy beindítjuk az ablaktörlőt, akkor a legvalószínűbb, hogy az önindítóval van a probléma. Ha beindul ugyan, de nem pörög fel a motor, annak a legvalószínűbb oka, hogy az üzemanyag ellátás nem megfelelő. Ellenőrizzük az üzemanyagszintet, mert elképzelhető, hogy elfelejtettünk tankolni, és kifogyott az üzemanyag. Ez a legjobb eset, mert könnyen orvosolható. Ha megfelelő mennyiségű üzemanyag van a tankban, és az autó ennek ellenére sem indul, a lehetséges meghibásodások közé tartozik az üzemanyag pumpa hibája. Így hiába van üzemanyag az autóban, az nem jut el a motorba, vagy nem megfelelő mennyiségben. Gyakori meghibásodás még az is, hogy a gyújtógyertya nem ad megfelelően szikrát, így a motorban az üzemanyag nem tud begyulladni, az autó pedig emiatt nem indul.

Hívjon!
+3630 254 0042

A gyújtógyertyát viszonylag könnyen kiszerelhetjük, ha van hozzá megfelelő csavarkulcsunk, és gyertyáink, amit behelyezhetünk a régiek helyére. AUTÓMENTŐINK – VERŐCÉN is ÉJJEL-NAPPAL készenlétben állnak, hiszen tudjuk, hogy egy laikus ember számára a fent leírtak megoldása nem mindig egyszerű feladat, sőt néha lehetetlen, és sok esetben nincs megfelelő eszköz autóstársaink kezében, a javítást illetően. Mi elszállítjuk meghibásodott gépjárművét egy profi csapatból álló márka független autószervizbe, ahol azonnal a rendelkezésére állnak a szakemberek a hiba elhárítására. Az év minden napján dolgozunk, így ÜNNEPNAPOKON és MINDEN HÉTVÉGÉN NONSTOP ügyeltben vagyunk AUTÓSZÁLLÍTÁS, AUTÓMENTÉS, MOTORMENTÉS, QUADMENTÉS, vagy bármilyen kereken forgó közlekedési eszköz elszállításával, mentésével kapcsolatban, de AUTÓMENTŐINK – VERŐCÉN kaptak már hívást CSÓNAKSZÁLLÍTÁS miatt is. Hívjon bizalommal és mi 20 percen belül a helyszínre érkezünk. Bízza ránk magát, megoldjuk az összes problémát, szakszerűen, pontosan, és ami a legfontosabb OLCSÓ áron! AUTÓMENTÉS – VERŐCE! AUTÓSZÁLLÍTÁS – VERŐCE! MOTORMENTÉS – VERŐCE! AUTÓMENTÉS – 12-es FŐÚT! FURGONMENTÉS – VERŐCE!