Autómentés 20 kerület

Autómentő telephelyünk a szomszédos kerületben található, így garantáltan rövid idő alatt a helyszínre érkezünk, ha a XX. kerületben lenne szüksége autómentésre.

Autómentőt általában senki sem hív szívesen, mert jellemzően bajban van ránk szükség. A lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezünk és megkezdjük autója mentését, elszállítjuk szerelőhöz, lakáshoz, bármilyen címre országhatárig. Versenyképességünk a korrekt áraknak köszönhető, illetve a megbízható, pontos, tapasztalt szakembereinknek, akik kellő óvatossággal járnak el, amikor autóját megemelik, felteszik az autómentőre.

Autómentés, autómentő a XX. kerületben 0-24, NON-STOP hívható!
+36 30 254 0042

Autómentő – XX. kerület – Erzsébetfalva, Pacsirtatelep, Gubacsipuszta, Szabótelep, Kossuthfalva, Virág Benedek utca, Mártírok útja, Nagysándor József utca, Topánka u.

Autómentő XX. kerület
Autómentés XX. kerület

M5 autópályával határolt XX. kerületben is ugyanaz az autómentés menete, mint bárhol máshol:
Adja meg pontos helyzetét
Adja meg a szállított személyek számát
Mondja el, sérült-e az autó kereke
Mondja el, mi lenne az úticél

Szakembereink tudnak ajánlani szükség esetén megbízható partner szervízt, szinte minden kerületben, kiépített kapcsolatrendszerünknek köszönhetően.
Ha bikázásra lenne szüksége, természetesen megoldható a bikázás a XX. kerületben. Erről szóló összefoglalónkat az alábbi linken találja.

XX. kerület térkép >

Autómentés
Karambolos autók szállítás
Motorszállítás

Motormentés
Kisgépszállítás
Quad szállítás
Alacsonyan ültetett autók szállítás
Sportautó szállítás
Lerobbant jármű szállítás
Kisteherautó szállítás
Kisbusz szállítás
Veterán autó szállítás

Az autómentés díja tartalmazza a kiszállást, az autópálya díjakat, az üzemanyagot, a szakember bérét. Ajánlatot rövid idő alatt kalkulálunk, telefonhívásakor amint megtudjuk a szállítási díjhoz szükséges információkat, azonnal megadjuk, mennyiért tudjuk vállalni az autómentést. Ha csak bikázásra lenne szüksége, esetleg kerékcserében kérnek segítséget, hívjon bizalommal, ezekkel is megbírkózunk, napi szinten fordulnak elő hasonló kérések.

Ha autószállítás – autómentés akkor Automentoazonnal.hu!