Kerékcsere Budapest

Defektet kapott és nem tudja, hogyan kezdjen hozzá a kerékcseréhez?
Soha nem cserélt még kereket az autóján?
Megóvná ruháját az esetleges kosztól, sérüléstől?

Hívjon bizalommal, ha kerékcserére van szüksége Budapesten és környékén!

Ha defektet kapott, elsősorban fontos, hogy a személyi biztonságot megóvva lehessen nekikezdeni a feladatnak. Mindennél fontosabb, hogy balesetmentesen lebonyolítsuk a kerékcserét. Megfelelő villogó jelzéssel, elakadási háromszöggel, esetleg különböző figyelmeztető jelzésekkel kell biztosítani a munkavégzést.

Sokan kerékcserénél ébrednek rá, hogy nem ellenőrizték rendszeresen a keréknyomást a pótkerékben, ami elképzelhető, hogy ugyanolyan lapos lett idővel, mint a defektes kerék. Ilyen esetben ha van közel benzinkút, fel lehet fújni a pótkereket.

Az autó megemelésénél nagyon fontos, hogy jó helyre helyezzük az emelőt, mert egy rossz helyen megemelt autó súlya ha nem a megfelelő pontra terhelődik, kárt is okozhatunk.

Kerékcsere
Kerékcsere Budapest, gyorsszolgálat

Ha viszont a talaj nem megfelelő, komolyabb sérülést is okozhat autójának, vagy akár Önnek, ha a kibicsakló emelő miatt az autó megcsúszik, lebillen az emelőről.

Ne kockáztasson, kérjen szakszerű kerékcserét, tudja biztonságban saját testi épségét, valamint autója műszaki állapotát!

Kerékcsere Budapest
Kerékcsere Pest megye
Kerékcsere 0-24
Éjjel-nappal, hívjon bizalommal!