Autómentő M5 autópálya

Lerobbant az M5-ös autópályán? Hívjon és azonnal indulunk!

Autópályán a leállósávban várakozni rendkívül veszélyes, ezért nincs sok ideje cselekedni. Ha már biztos, hogy autója nem fog tovább menni, érdemes gyorsan segítséget kérni. Szakszerű elszállítást bízza ránk, több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk.

M5 autópálya kivezető szakaszán különösen nagy a forgalom, fokozottan figyelemmel kell lennie, ha kiszáll az autóból. Amennyiben van az autóban, célszerű a fényvisszaverő mellényt felvenni az összes utasnak, majd a szalagkorláton kívülre állni, ott a legbiztonságosabb.

Ha balesetet szenvedett és több sérült autó is található az adott helyen, fontos, hogy elsőként a 112-t hívja! Az esetleges sérültekről feltétlenül tájékoztassa a mentő egységeket!

M5 autópályán autómentést már végrehajtottunk az Alsópakonyi lehajtónál, Újhartyán környékén, Kakucsring és a Kecskeméti csomópontban, de autómentőnk rendelkezésére áll Kecskemét után is, amennyiben Budapestre, vagy Pest megyébe vinné úti célja.
Ha utazásra indult és nem szeretné megszakítani, olcsón biztosítunk csereautót, amelybe csak át kell pakolnia, mi pedig elszállítjuk a megadott helyre autóját.

Autómentő M5 autópálya
Autómentő M5 autópálya

Autómentés Magyarország összes autópályáján

Partnerünk: Nonstop 024 autómentés

Időnként sajnos a karbantartások ellenére is előfordul, hogy meghibásodik egy autó, esetleg defektet kap. Hívja diszpécserünket, mondja el mi történt és azonnal kap egy ajánlatot, amelyet ha elfogad, azonnal indulunk Önért és szakszerűen elszállítjuk autóját.
Mit tegyen kiérkezésünkig?

  • Kapcsolja be az elakadásjelzőt
  • Tegye ki az elakadásjelző háromszöget
  • Vegyenek fel fényvisszaverő mellényt
  • Álljanak a szalagkorláton kívül! Fontos megjegyezni, hogy éjszaka és rossz látási viszonyok között bizonyosodjanak meg arról, hogy nincs-e lejtő, szakadék a szalagkorláton kívül!

Autómentő M5 autópálya
Kerékcsere M5 autópálya
Motormentés M5 autópálya
Motor szállítás M5 autópálya
Kisteherautó mentés M5 autópálya
Kisbusz mentés M5 autópálya
Autómentő csereautóval M5 autópálya

Tapasztalt kollégáink, korszerű autómentőink és ügyfélbarát árképzésünknek köszönhetően korábbi ügyfeleink jellemzően újra minket választanak, ha autómentésre, vagy autó szállításra van szükségük. Visszatérő ügyfeleinknek igyekszünk kedvezményt biztosítani, az eredeti árhoz képest, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy ha az autóval gond van, ráadásul szállítani szükséges, legtöbb esetben megterhelő kiadásnak számít. Hívjon bizalommal és igyekszünk a lehető legjobb árat ajánlani Önnek!

Autómentő M5 – Autómentés M5 – Autó szállítás M5