Autómentő 16. kerület

Mátyásföld – Cinkota – Sashalom

XVI. kerület autómentő

A Veres Péter út és a Szabadföld út az egyik legforgalmasabb utak közé tartoznak a kerületben, ezáltal a legtöbb autómentéssel kapcsolatos hívás innen érkezik. Kiemelt területünk, nagyon rövid időn belül megérkezünk a hívása után, forgalomtól függően. Telephelyünk a közelben található.

Hívjon bizalommal, adja meg pontos tartózkodási helyét, valamint azt, hogy hány fő tartózkodik az autóban, illetve hogy mi történt az autóval ( pl. meghibásodott, balesetet szenvedett)

Szakképzett csapatunknak köszönhetően autómentés közben a legnagyobb óvatossággal kezeljük gépjárművét, hogy biztonságban, épségben el tudjuk szállítani az Ön által választott címre. Leggyakrabban szerelőhöz szállítjuk az autókat, de ha pl. éjszaka történik a baj és nem tudják elérni a mestert, akkor a lakcímre visszük és később egyszetetnek majd a szerelővel.

Partnerünk: http://nonstop024automentes.hu

Továbbá furgonmentés, motormentés, szelmélyautó mentés

  • Autómentés Sashalom, Cinkota
  • Autó szállítás XVI. kerület
  • Autó segélyszolgálat Sashalom
  • Lerobbant autó szállítás Mátyásföld
  • Cinkota autómentés
  • Cinkota autó szállítás
  • Autómentő Mátyásföld

Autómentés olcsón a XVI. kerületben!

A költségeink alacsonyan tartása mellett igyekszünk a legolcsóbban autó szállítást vállalni. Autónk folyamatosan karbantartott, így nagy megbízhatósággal szállítunk bármilyen gépjárművet. Hívjon minket a megadott telefonszámon és diszpécserünk tájékoztatja, mennyiért tudjuk vállalni a szállítást. Ez egészen pontosan attól függ, honnan hova szeretné szállíttatni gépjárművét. Tisztában vagyunk a piaci árakkal, amelyeket szem előtt tartjuk, így tudunk versenyképesen talpon maradni. Díjaink tartalmazzák a kiszállást, az esetleges útdíjakat, az autó felvételé, elszállítását majd letételét, az üzemanyagunkat, valamint munkatársunk fizetését és a biztosítást.
Nem számítunk fel éjszakai ügyeleti díjat, hétvégi plusz díjalat, ünnepnapi kiszállási díjat.
Várjuk hívását, hívjon bizalommal!

Bikázás – Ha akkumulátora lemerült, segítünk a beindításában. Hívjon bizalommal, ha bikázásra van szüksége. Hívjon minket éjjel-nappal, Budapestről vagy Pest megyéből, illetve az országból, ha Budapestre vagy környékére szeretné szállíttatni autóját.

XVI. kerület Önkormányzatának weboldala
XVI. kerület térinformatikai térkép