Egyéb Archives | Autómentő Budapest
Autómentés 0-24

Egyéb

Autómentő Verőce

Hívjon!
+3630 254 0042

Autómentő Verőce

Vác és Szob között a Duna bal partján fekszik. Közúton a legegyszerűbben a 12-es főúton lehet eljutni Verőcére. AUTÓMENTŐ VERŐCE szolgáltatásunk most néhány adatot szeretne megosztani Önökkel, a meghibásodott gépjárművekkel kapcsolatban. Legfőképpen az okokat szeretnék feltárni autóstársaink felé, hogy miért nem indul az autó, amikor „eddig nem volt baj vele”! Aki autót vezet, előbb utóbb, bár kívánjuk, hogy ne így legyen, de valószínűleg találkozni fog azzal, hogy nem indul az autó. Sok esetben sajnos semmit sem tehetünk szerelő nélkül, de ilyen esetekben, a legtöbbször nincs autószerelő a közelben.

Hívjon!
+3630 254 0042

Néhány dolgot ellenőrizhetünk, amely alapján rájöhetünk, hogy feltehetően mi a probléma, és néhány esetben akár magunk is elháríthatjuk a problémát. Annak, ha nem indul, az autó leggyakrabban három oka lehet. Ezeket könnyen ellenőrizhetjük, de javításukhoz szakértelem szükséges. A leggyakrabban előforduló meghibásodások: az akkumulátor lemerülése, a generátor vagy az önindító meghibásodása, illetve az üzemanyag ellátás hibája. AUTÓMENTŐINK – VERŐCÉN is tisztában vannak a leírtakkal, hiszen több mint, 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, és tudjuk, hogy mennyi esetben történtek meg ezek a meghibásodások. Ha elfordítjuk a kulcsot, de nem történik semmi, vagy csak néhány kattanás hallatszik, az akkumulátorban keressük a hibát. Ha van tartalék akkumulátorunk, az akkumulátor csere, illetve töltés, segíthet a problémán. A sarukat mindig ellenőrizzük, hogy megfelelően csatlakoznak-e, nem korrodálódtak-e túlságosan.

Hívjon!
+3630 254 0042

Ha az akkumulátor nem régi, semmit sem hagytunk felkapcsolva, de mégis lemerült az akksi, akkor a generátor meghibásodása a legvalószínűbb. Ha a generátor nem működik megfelelően, az akkumulátor számára nem biztosított a visszatöltés. Így menet közben ahelyett, hogy töltődne, folyamatosan csökken a töltöttsége, mígnem lemerül. Ennek eredménye az lesz, hogy az autónk nem indul el. Ha az akksi működik, amelyet könnyen kideríthetünk, ha felkapcsoljuk a lámpát, vagy beindítjuk az ablaktörlőt, akkor a legvalószínűbb, hogy az önindítóval van a probléma. Ha beindul ugyan, de nem pörög fel a motor, annak a legvalószínűbb oka, hogy az üzemanyag ellátás nem megfelelő. Ellenőrizzük az üzemanyagszintet, mert elképzelhető, hogy elfelejtettünk tankolni, és kifogyott az üzemanyag. Ez a legjobb eset, mert könnyen orvosolható. Ha megfelelő mennyiségű üzemanyag van a tankban, és az autó ennek ellenére sem indul, a lehetséges meghibásodások közé tartozik az üzemanyag pumpa hibája. Így hiába van üzemanyag az autóban, az nem jut el a motorba, vagy nem megfelelő mennyiségben. Gyakori meghibásodás még az is, hogy a gyújtógyertya nem ad megfelelően szikrát, így a motorban az üzemanyag nem tud begyulladni, az autó pedig emiatt nem indul.

Hívjon!
+3630 254 0042

A gyújtógyertyát viszonylag könnyen kiszerelhetjük, ha van hozzá megfelelő csavarkulcsunk, és gyertyáink, amit behelyezhetünk a régiek helyére. AUTÓMENTŐINK – VERŐCÉN is ÉJJEL-NAPPAL készenlétben állnak, hiszen tudjuk, hogy egy laikus ember számára a fent leírtak megoldása nem mindig egyszerű feladat, sőt néha lehetetlen, és sok esetben nincs megfelelő eszköz autóstársaink kezében, a javítást illetően. Mi elszállítjuk meghibásodott gépjárművét egy profi csapatból álló márka független autószervizbe, ahol azonnal a rendelkezésére állnak a szakemberek a hiba elhárítására. Az év minden napján dolgozunk, így ÜNNEPNAPOKON és MINDEN HÉTVÉGÉN NONSTOP ügyeltben vagyunk AUTÓSZÁLLÍTÁS, AUTÓMENTÉS, MOTORMENTÉS, QUADMENTÉS, vagy bármilyen kereken forgó közlekedési eszköz elszállításával, mentésével kapcsolatban, de AUTÓMENTŐINK – VERŐCÉN kaptak már hívást CSÓNAKSZÁLLÍTÁS miatt is. Hívjon bizalommal és mi 20 percen belül a helyszínre érkezünk. Bízza ránk magát, megoldjuk az összes problémát, szakszerűen, pontosan, és ami a legfontosabb OLCSÓ áron! AUTÓMENTÉS – VERŐCE! AUTÓSZÁLLÍTÁS – VERŐCE! MOTORMENTÉS – VERŐCE! AUTÓMENTÉS – 12-es FŐÚT! FURGONMENTÉS – VERŐCE!

Autómentés Budaörs

Autómentő Budaörs

A budapesti agglomerációban található, Budapest XI. kerületétől nyugatra. A településtől délre halad az M1-es és M7-es autópálya közös szakasza. Így joggal lehet Budapest nyugati kapuja. A városon áthalad az 1-es főút. Szinte nem telik el egyetlen hét sem balesetek nélkül, ezeken az útszakaszokon. Legutóbb eddig tisztázatlan körülmények között 2020. július 5-én, vasárnap 13 óra 40 perckor négy autó ütközött össze Budapesten, a XI. kerületi Budaörsi úton, a város központja felé vezető oldalon. 2020. május 8-án baleset történt Budaörsön a Szabadság út és a Károly király utca sarkánál. Az utat lezárták, a forgalmat a szervizútra terelik.

GYORSHÍVÁS
+3630 254 0042

Motoros ütközött személyautóval. A Szabadság út a helyszínelés idejére le van zárva. Még sorolhatnánk, hogy, milyen balestek történtek, de most inkább kitérnénk arra, hogy miért is történnek meg ezek a balesetek, mert AUTÓMENTŐ – BUDAÖRS szolgáltatásunk véleménye szerint balesetek, nem történnek meg csak úgy! A magyar gépjárművezetők többsége meg van győződve róla, hogy ő sosem lesz baleset részese. Akik ép bőrrel megúsztak egy kisebb koccanást, még inkább hajlamosak félvállról venni a biztonság kérdését. A magyarok úgy vélik, jól értenek a vezetéshez, pont úgy, mint a focihoz. Igazuk is van, ha vezetéstechnikai tesztet kellene tenniük, zömük ugyanúgy vizsgázna, mint a labdával a zöld pázsiton. AUTÓMENTŐINK, a több mint 10 éves tapasztalat tekintetében is megtapasztalták már, hogy, a balesetek jelentős része összefüggésbe hozható azzal, hogy az emberek többsége szeretne a lehető leggyorsabban, de a lehető legkisebb energia befektetéssel jogosítványhoz jutni.

GYORSHÍVÁS
+3630 254 0042

A követelményrendszer sajnos lehetőséget is ad arra, hogy a kezdők egy része úgy kapjon vezetői engedélyt, hogy egyértelmű jelek mutatják, képességei nem kielégítők. Ebben az is közrejátszik, hogy sok oktató nem megfelelően képzett, motiválatlan, és nem forgatja a szakirodalmat. Maguk sincsenek mindig tisztában azzal, hogy a különböző helyzetekben a fizikai hatások miként befolyásolják a jármű viselkedését, így meglehetősen nehéz azt várni tőlük, hogy használható tanácsokkal lássák el a tanítványaikat. AUTÓMENTŐINK az M1 –M7-es AUTÓPÁYÁIN, valamint BUDAÖRSÖN több okot tudnak felsorolni, amit a balesetek okainak tudhatunk be. A baleseti okok között szerepel továbbá, a túlzott önbizalom, illetve ennek ellentétje, a bizonytalanság áll. Az emberek nincsenek mindig tisztában cselekedeteik súlyával és következményeivel, csak túl későn ítélik vészhelyzetnek a vészhelyzetet. Erre utal, hogy a tanpályán csak tízből egy, a megszokott követési távolságot tartó sofőrnek sikerül megfelelő helyen megállni, ha hirtelen vészfékez az előtte, illetve tanpályán biztonsági okból a szomszéd sávban, közlekedő autó. A túlzott önbizalomra utal a számos “azt hittem, én még beférek” típusú magyarázat. De legalább ennyire veszélyes a bizonytalankodás a volánnál, mivel az ilyen vezetők vészhelyzeti reakciói kiszámíthatatlanok, s ez is sok balesetet okoz.

GYORSHÍVÁS
+3630 254 0042

Nagyon fontos tényező a figyelemhiány! Csakhogy az egész napi munka vagy a hosszú út által kiváltott fáradtság, akár másfél-kétszeresére is növelheti a reakcióidőt. Ez az állapot némiképp hasonlít az ittassághoz, a vezető nincs képességei megváltozásának tudatában, és éppen ez jelenti az igazi veszélyt. Hasonló hatást vált ki allergiagyógyszer és fájdalomcsillapító tabletta is. Alaposan meg kell tehát nézni, hogy az orvos által felírt szer alkalmazása mellett javasolt-e a vezetés, vagy sem. AUTÓMENTŐINK – BUDAÖRSÖN, de főleg AZ M1 ÉS M7 AUTÓPÁLYÁKON kérik minden autóstársunkat arra, hogy vezetés közben ne telefonáljanak. A vezetés közbeni telefonálás is megvonja a figyelmet és növeli a reakcióidőt. Az, hogy a telefon leköti az egyik kezet, a problémának csak az egyik, a kötelezően előírt kihangosítóval megoldható fele. A másik és az esetek túlnyomó részében nagyobb gond az, hogy a beszélgetés mindenképpen számottevő mértékben elvonja a sofőr figyelmét.

GYORSHÍVÁS
+3630 254 0042

Ha valaki utólag megkérdezné a mobilozó vezetőt, milyen jármű mellett haladt el, adott-e elsőbbséget a sarkon, esetleg megállt-e a lámpánál a beszélgetés közben megtett 4-5 kilométer alatt, az esetek többségében helytelen válaszokat kapna. Márpedig aki megszokásból és rutinból közlekedik, nem méri fel kellő mértékben a körülötte zajló eseményeket. Balesetek nem történnek “csak úgy” – általában minden közlekedő tevőleges részese annak, ami vele az úton történik!

Kezdőlap
Partnerünk: Nonstop autómentés

Autómentő M2

Az M2-es autóút jelenleg megépített része Budapestet köti össze Váccal, és része az E77-es európai főútvonalnak. 2017 és 2019. között az autóutat 2×2 sávos autópályává bővítették a Dunakeszi és Vác-dél közötti szakaszon. Az M2-es gyorsforgalmi út 2×2 sávra történő bővítésének átadása a forgalom számára az M0-s autóút és a Vác déli csomópont között 2019. őszén megtörtént. AUTÓMENTŐINK ebben az összefoglalóban, az M2-es autópályán haladóknak szeretnének jó tanácsokat adni, mivel az autópályákon való közlekedés nehezebb kihívást jelent, főleg a kezdő sorőröknek. Az autópályára felhajtás nehéz lehet, különösen az új vezetők számára. Fontos azonban, hogy mire felérünk, felgyorsuljunk az autópálya sebességére.

HÍVÁS
+36 30 254 0042

Ha nem így teszünk, akkor arra kényszerítjük a többi sofőrt, hogy gyorsítson, lassítson, sávot változtasson hirtelen. Ha felhajtó közelébe érünk és látjuk, hogy nagy a bejövő forgalom, próbáljunk biztonságosan a belső sávba sorolni, szabad utat engedve a besorolóknak. A jobbra-balra előzgetést a KRESZ tiltja, mégis sokan alkalmazzák. Balesetveszélyes, hiszen egy rutintalan vagy idősebb sofőr könnyen megijedhet és elránthatja a kormányt, veszélybe sodorva ezzel minden közlekedőt. Ne előzzünk felelőtlenül, hiszen a nagy sebesség miatt jelentősen csökkenhet a reakcióidő és a féktáv. Ha egy lassú autó halad előttünk, várjuk, meg amíg a másik előző befejezi a manővert és visszatér a jobb szélső sávba. Ilyenkor jöhetünk mi. Sokan azt gondolják, a bal szélső sáv ugyanolyan haladó sáv, mint a többi, de nem az.

HÍVÁS
+36 30 254 0042

Természetesen a gyorsabb sofőrök több időt fognak eltölteni a belső sávban, de ha végeztünk az előzéssel, térjünk vissza a jobb oldali sávba. Ne kezeljük úgy az autópályát, mint valaki személyes versenypályáját. A KRESZ egyik alapszabálya, mégis sokan nem veszik figyelembe, és három sávos autópályán inkább a középső sávba közlekednek, még akkor is, ha nincs forgalom. Ne haladjunk tartósan a belső sávba, ha a szélső sáv is üres. Ne száguldozzunk ész nélkül, még akkor se, ha nincs forgalom. Ha felelőtlenül vezetünk, saját magunk és mások testi épségét is veszélyeztetjük az autók mellett. Az autót általában rendbe lehet hozni, de az ember élete már nem lesz ugyanaz. Bár van egy sebességhatár, egyes autók gyorsabban, más autók lassabban haladnak. Ez egyszerűen ilyen. Mindenezek ellenére fontos, a biztonság érdekében, hogy próbáljunk lépést tartani a forgalommal, ne okozzunk feleslegesen torlódást.

HÍVÁS
+36 30 254 0042

Válasszuk ki a megfelelő sávot az autó sebességéhez és tegyünk meg mindent, hogy együttműködjünk másokkal. AUTÓMENTŐ szolgáltatásunk az M2-es AUTÓPÁLYÁN, valamint az összes Magyarországon található autópályán felhívja minden autóstársunk figyelmét az erre vonatkozó KRESSZ előírásokra, miszerint, az autópálya és autóút úttestén, a forgalmi okból szükséges megállást kivéve, MEGÁLLNI TILOS! Tilos a leállósávon megállni vagy várakozni, kivéve ha, műszaki meghibásodás miatt a jármű továbbhaladásra képtelen, a jármű a forgalmat ellenőrzi, a jármű útfenntartást, úttisztítást végez, a jármű, a továbbhaladásra képtelen jármű elszállítását vagy a műszaki meghibásodásának elhárítását végzi, a jármű a megkülönböztető jelzést adó berendezését működtetik. Minden esetben fontos, hogy, használjunk tompított fényszórót! A KRESZ előírja, nagy segítség a rossz időjárási körülmények között, hiszen könnyebben észrevesz minket a többi sofőr.

A levillogást ugyan nem büntetik, de nem túl szép dolog. Sokan megfélemlítésre használják, a másik veszélyes dolog a leszorítás, de szerencsére erre nem túl gyakran van példa. Sajnos sok az agresszív sofőr, ezért elővigyázatosnak kell lenni. Ne szemeteljünk, mert, ilyen sebesség mellett balesetveszélyes. Ha autópályán kihajítunk valamit az ablakon, azzal kárt is okozhatunk, betörheti valaki más szélvédőjét, de ami még veszélyesebb, a másik sofőr megijed és elrántja a kormányt. Cigarettacsikket se dobjunk ki az ablakon, mert nyáron a melegben könnyen tüzet okozhat. Általában véve, ha le akar valaki hajtani a pályáról, elég időt hagy a kisorolásra. Akkor okoz problémát, mikor az emberek elgondolkodnak, és mire feleszmélnek, már ott is a kijárat. Ahelyett, hogy ilyenkor veszélybe sodorjuk magunkat vagy másokat a hirtelen sávváltással, inkább fogadjuk el a helyzetet és haladjunk tovább biztonságosan, hajtsuk le a következő kijárón vagy forduljunk meg, ahol lesz rá lehetőség. AUTÓMENTÉS M2- M0 – M7 –M31 AUTÓPÁLYA! MUNKAGÉPMENTÉS, KISBUSZMENTÉS, AUTÓSZÁLLÍTÁS M2-M7-M31!

Nonstop 024 automentés
Kezdőlap

Használt autó – új autó

Gyorshívás
+36 30 254 0042

Van három (+1) dolog, amiben egy régi autó nem versenyezhet az újakkal: új funkciók, kényelem és biztonság (+1 lenne a környezetvédelem.) És ami a legfontosabb az ár. Sokaknak nem fontos, ha, az autó nem parkol helyettük, nem olvassa fel a sebességkorlátozó táblákat, nem figyelmeztet a biztonsági övre, vagy a sávelhagyásra, és nem kapcsol fényszórót sötétben, vagy ablaktörlőt esőben magától. A kényelem már fontosabb szempont, de 200.000 – 300.000 Ft-ból teljesen újrakárpitoztatható egy régi autó, ebben már a kormány és a váltó átbőrözése is benne van. Az egyetlen megfontolandó tényező a biztonság, azaz az aktív és passzív biztonsági berendezések hiánya. A gépjármű biztonsága szempontjából a legfontosabb a fék, a gumik, a világítás és a futómű állapota. Itt majdnem mindegy, hogy 15 éves vagy új autóról beszélünk, mert a karbantartás a fontos.

Gyorshívás
+36 30 254 0042

A leglényegesebb különbség a “beépített” aktív és passzív biztonsági berendezések megléte vagy hiánya. Aktív: szervo (fék és kormány), a blokkolásgátló (ABS), a kipörgés gátló (ASR), a menetdinamikai szabályzórendszer (ESP). Passzív: gyűrődési zóna, biztonsági öv és légzsák. . A mai autók nagy része 4-5 csillagot kap a törésteszteken. Ebből kifolyólag a váltásnak csak a biztonság lehet a racionális oka. Ez is csak akkor szempont, ha sokat megy valaki városon kívül (50 Km/h felett. De sajnos keveseknek adatik meg új autóvásárlásra lehetősége. Ugyanakkor AUTÓMENTŐINK – BUDAPEST és PEST megye területéről nagyon sok új autót mentenek meg az utakról, mert ha baleset, vagy koccanás történik, biztonság ide vagy oda, ránk minden esetben szükség van.

Gyorshívás
+36 30 254 0042

Az valós tény, hogy egy új autó jóval kevesebb esetben hibásodik meg, kevesebb esetben éri műszaki kár. Viszont mivel tudjuk, hogy az utakon mennyi kátyú van, ezért az új autók is belehajtanak, néha sokkal, nagyobb sebességgel, a hatalmas, néha láthatatlan tátongó lukakba, nem egyszer fordult elő, hogy igény volt AUTÓMENTŐ – BUDAPEST és AUTÓMENTŐ – PEST MEGYE szolgáltatásunkra, legfőképpen kitört kerék esetén. Felhívjuk autóstársaink figyelmét arra, hogy amennyiben keréktörés történt, jelezzék diszpécserünknek, mert ilyen esetben speciális eszközökkel tudjuk menteni gépjárművét. Legyen szó használt, vagy új autóról, motorról, AUTÓMENTŐINK az Önök szolgálatában állnak ÉJJEL-NAPPAL, ÜNNEPNAPOKON, HÉTVÉGÉN is. OLCSÓ, SZAKSZERŰ AUTÓMENTÉS BUDAPESTEN, PEST MEGYÉBEN, és EGÉSZ MAGYARORSZÁGON! KERÉKTÖRÉS – AUTÓMENTŐ azonnal.hu!

Használt autókat találhat a Jófogáson is.
Kezdőlap

Autómentő Fót, M0, M3

+36 30 254 0042
GYORSHÍVÁS

Autómentő FÓT

Fót közlekedésével jelenleg is súlyos problémák vannak. Dunakeszi felől, Veresegyház felől és Budapest felől rengeteg gépkocsi és teherkocsi halad keresztül Fót belső területein, főútjain. Gyakran keletkezik forgalmi dugó és baleset. Elkerülő utakról eddig csak ígéretek születtek, döntés nem. AUTÓMENTÉSSEL kapcsolatban, szinte napi szinten kapunk hívást Fótról és környékéről. A legfontosabb, ha balesetet szenved, győződjön meg arról, hogy szüksége van-e valakinek orvosra, történt-e személyi sérülés. Ha igen, feltétlenül a 112 segélyhívót tárcsázzák először! Autómentő Fót.

+36 30 254 0042
GYORSHÍVÁS

Ezen túlmenően a helyszínt is érdemes biztosítani, elkerülendően a többi esetleges koccanást, sérülést. Minden esetben használni kell az elakadásjelző háromszöget és a vészvillogót, az utasoknak pedig tanácsolt az út mellett várakozni és láthatósági mellényt felvenni. AUTÓMENTÉSRE – FÓTON, nem csak baleset esetén lehet szükség, szintén hívja AUTÓMENTŐ – FÓT szolgáltatásunkat, ha autója lerobban és nem biztonságos a továbbhaladás. Fékhiba, motorhiba, vízhűtés meghibásodása esetén is jobban jár, ha nem próbál erőltetve tovább haladni autójával, hanem AUTÓMENTŐNKRE bízza a megoldást, és mi elszállítjuk járművét autószerelőinkhez, akik megfelelően átvizsgálják és javítják az esetleges hibákat. Ha defektet kapott, a legfontosabb, hogy a személyi biztonságot megóvva, kezdjen neki a kerékcserének.

Mindennél fontosabb, hogy balesetmentesen bonyolítsuk le ezt a feladatot. Sokan kerékcserénél ébrednek rá, hogy nem ellenőrizték rendszeresen a keréknyomást a pótkeréken, ami elképzelhető, hogy ugyanolyan lapos lett idővel, mint a defektes kerék. Ilyen esetben, ha van közel benzinkút, fel lehet fújni a pótkereket. Az autó megemelésénél nagyon fontos, hogy jó helyre helyezzük az emelőt, mert egy rossz helyen megemelt autó súlya, ha nem megfelelő pontra terhelődik, sokkal nagyobb kárt is okozhat. Előfordul, hogy néha a talaj sem megfelelő a kerékcseréhez, így komolyabb sérülést is okozhat autójának, vagy akár Önnek, ha a kibicsakló emelő miatt, autója megcsúszik és lebillen az emelőről.

+36 30 254 0042
GYORSHÍVÁS

Ne kockáztasson, kérjen szakszerű KERÉKCSERÉT, AUTÓMENTŐ – FÓTON szolgáltatásunktól, tudja biztonságban saját testi épségét, és autója műszaki állapotát. Ha lerobbant, koccant, esetleg balesetet szenvedett, autója önerőből nem tud tovább haladni, szintén hívja diszpécserünket. Lemerült az akkumulátor? Tárcsázza gyorshívó számunkat, és mi pillanatok alatt BIKÁZÁSSAL, FÓTON IS, megoldjuk a problémát. Bármi is történik Önnel, ami miatt nem tudja folytatni megkezdett útját, és nem talál szakszerű segítséget, hívja AUTÓMENTŐINKET, és mi akár ÉJJEL, akár NAPPAL, az Ön szolgálatában állunk. AUTÓMENTÉS – FÓT! AUTÓMENTŐ – KERÉKCSERE! AUTÓMENTÉS – BIKÁZÁS! AUTÓMENTŐ – M0!

Autómentés – Tóalmás – Mende – Sülysáp – Tápiószecső – 31 es FŐÚT

Tóalmás Pest megye északkeleti határán, Budapesttől 55 km-re fekszik. Megközelíthető a főváros felől a 31-es főúton, Mendén, Sülysápon valamint Tápiószecsőn át. Jászberényből ugyancsak a 31-es úton, Nagykátán és Szentmártonkátán keresztül, valamint az M3-as sztrádán Gödöllőnél vagy Aszódnál letérve a Valkó–Vácszentlászló–Zsámbok ill. Tura–Zsámbok útvonalon. A 31-es főút helyenként (pl. Mende és Sülysáp között) műszaki állapotuk miatt, valamint az utóbbi négy-öt évben megnövekedett elképesztő mértékű rázúduló forgalom levezetésére képtelen méretei és vonalvezetése okán már szinte „halálútnak” nevezhető, napi rendszerességgel történnek balesetek, nem kevésszer emberéletet követelve. Mivel folyamatossá vált a nagyfokú forgalom Pest megyében, hat település, Nagykáta város, Szentmártonkáta község, Tápiószecső község, Sülysáp város, Mende község települési központját és Maglód város peremét teszi gyakorlatilag élhetetlenné.

Gyorshívás
+36 30 254 0042

Ezen az útvonalon is gyakran mentünk gépjárműveket, legyen szó balesetről, koccanásról, AUTÓSZÁLLÍTÁSRÓL, KERÉKCSERÉRŐL, BIKÁZÁSRÓL – TÓALMÁSON, vagy bármilyen egyéb műszaki meghibásodásról. Több mint 10 éve foglalkozunk AUTÓMENTÉSSEL – TÓALMÁSON is, így kevés hely van Budapesten és vonzáskörzetében, amelyet nem ismerünk. Mivel a 17. kerületben van az egyik telephelyünk, a szomszédos településeken, Mendén, Sülysápon, és Tóalmáson gyakran megfordulunk. Ennek okán, a legrövidebb idő alatt érkezünk a helyszínre, így biztosan nem kell sokat várakoznia, az amúgy is feszült és ideges állapot miatt. A hosszú évek során rengeteg tapasztalatot szereztünk, így elmondhatjuk, mindenféle esettel találkoztunk már. Garantáltan a legjobb szakemberekre bízza autója szállítását, amennyiben minket hív a bajban. A több éves pályafutásunk pedig biztosíték arra, hogy az egyik legkedvezőbb áron dolgozunk, hiszen ha nem így lenne, már régen nem lennénk az elsők között. Ha szüksége van CSEREAUTÓRA – TÓALMÁSON, szintén jó helyen jár.

Gyorshívás
+36 30 254 0042

Amikor indulunk autójáért, egy személyautónkat is feltesszük az AUTÓMENTŐRE, amit átadunk Önnek/Önöknek, így nyugodtan folytathatja útját. Ha igényli, könnyen megközelíthető márka független autószervizbe szállítjuk autóját, motorját, ahol zárt kapuk mögött tudjuk biztonságba helyezni őket, akár az éjszaka közepén is. Itt átnézik a meghibásodásokat és egyeztetnek arról, hogy mennyibe kerül a javítás. AUTÓSZÁLLÍTÁSRA – TÓALMÁSON, abban az esetben is szüksége lehet, ha rendszám nélküli, vagy lejárt forgalmi engedéllyel rendelkező autót szeretne műszaki vizsgára vinni. Közúton így nem haladhat, mert a rendőrség nagyon hamar kiszúrja, és komolyabb büntetést is kaphat, ezért nem érdemes kockáztatni. Akár AUTÓMENTÉSRŐL, akár AUTÓSZÁLLÍTÁSRÓL legyen szó, hívja gyors számunkat és mi a lehető leghamarabb Önért/Önökért megyünk. AUTÓMENTÉS – MENDE! AUTÓMENTÉS – SÜLYSÁP! AUTÓMENTÉS – TÓALMÁS! AUTÓMENTÉS – TÁPIÓSZECSŐ!

Gyorshívás
+36 30 254 0042

Autómentő Azonnal 0-24

Autómentés – Illegális versenyek! Autómentő – Gyorshajtásból eredő baleset!

Ha valaki még azt gondolja, hogy létezik kollektív tudás a gyorshajtásról és
következményeiről, az hatalmasat téved! A rendőrség folyamatosan óriási budapesti ellenőrzést tart, a gyorshajtókat és városi gyorsulási versenyeket is beleértve. Magyarországon minden harmadik közlekedési balesetnek a túl nagy sebesség az oka. Ez évi tizenhatezer személyi sérüléses esetből nagyjából ötezret jelent. A gyorshajtásos balesetek zömét nem abszolút, hanem relatív sebességtúllépés okozza, vagyis amikor az érintett nem
az útviszonyoknak megfelelően vezet, de nem lépi át a legnagyobb megengedett sebességet. Máskor viszont egyértelmű az ügy, sokan egyáltalán nem foglalkoznak semmilyen korlátozással. az esetek mégis szinte mindig ugyanúgy történnek a tipikus helyeken, és nem csak Budapesten, nem csak autósokkal, hanem motorosokkal, ritkábban teherautókkal is. Bárhogy igyekszik a rendőrség ezeket, az ellenőrzésekről szóló videókat bemutatni, valahogy mégsem képződik kollektív tudás okról és okozatról, vagyis a sebességről és a halálos következményeiről, illetve a 30-tól 300 ezer forintig terjedő pénzbírságról, ami a gyorshajtásért jár. Vannak ebben az országban városi bekötőutak, melyek, minden éjjel versenypályaként működnek és létezik egy szubkultúra, amelyben teljesen mindegy, hogy 50-es vagy 70-es szám szerepel-e az út menti táblán, a piros körbe van írva.

GYORSHÍVÁS
+3630 254 0042

Autómentés Pest megye
Autómentés Pest megye

A tagok általában a szorzás műveletét választják, duplázzák az előírt maximumot. Nem, az autóbolondokról van szó, hanem azokról, akik dominálni szeretnek, és mindig nyerni akarnak. Ilyenek az
illegális autóversenyek! Ezek többnyire Budapesten, a Váci úton, a Szentendrei úton, a Soroksári úton, a Szentmihályi úton, a Helsinki úton, valamint a XVII. kerületben a Helikopter lakópark közelében vannak megtartva. AUTÓMENTŐ – NONSTOP cégünk sem híve az
ilyenfajta „halálos iramban” száguldó éjszakai versenyeknek, mivel életveszélyes és halálos kimenetelűek is lehetnek. AUTÓMENTŐINK – BUDAPESTEN és PEST MEGYÉBEN is, folyamatos készenlétben állnak minden éjjel, a főváros több pontján indulásra készen állva. BUDAPESTEN az AUTÓMENTÉSSEL kapcsolatban igyekszünk olyan szolgáltatást biztosítani, ami megfelel minden bajbajutott gépjármű tulajdonos elvárásainak.

GYORSHÍVÁS
+3630 254 0042

Tapasztalt, profi kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy az érintettek mihamarabb kikerüljenek a kellemetlen helyzetekből. Modern eszközparkunkkal bármilyen szituációban segítséget tudunk nyújtani. Az árainkat úgy alakítottuk ki, hogy bárki számára könnyedén megfizethető legyen. AUTÓMENTÉS XIII. kerület! AUTÓMENTÉS – III. kerület! AUTÓMENTŐ – XX. kerület! AUTÓMENTÉS XV. kerület! AUTÓMENTÉS – XVII. kerület! AUTÓMENTÉS NONSTOP! MOTORMENTÉS AZONNAL!

Autómentés 2020 nyár – Vezessen óvatosan!

Egyre gyakoribb jelenség az utakon az agresszív vezetés, mutogatással, villogással, dudálással, büntetőfékezéssel vagy leszorítással fejezik ki egyes sofőrök agresszivitásukat, ami szélsőséges esetben tettlegességig is fajulhat. A közelmúltban készült felmérésből kiderül, hogy a megkérdezettek többsége az agresszív vezetést rendkívül veszélyesnek tartja. Életkortól is függ, hogy milyen vezetési stílust ítélnek agresszívnak az emberek; míg a fiatalabbak 56 százaléka, addig az idősebbek 76 százaléka mondta azt, hogy naponta találkozik agresszívan vezető sofőrökkel. A kutatásból kiderült, hogy erőszakosabbak a magyar autósok a külföldieknél, régebben kulturáltabban vezettek az emberek, mint manapság.

Gyorshívás +3630 254 0042

A járvány, a szélsőséges időjárás, és a nyári kánikula különösen feszültté teszi az embereket vezetés közben. Hőségben vezetni nemcsak kellemetlen, de veszélyes is lehet. AUTÓMENTŐ – BUDAPEST szolgáltatásunk felhívja minden autós figyelmét arra, hogy, a hőség növelheti a balesetek számát, ugyanis hatására csökken a koncentrálóképesség és nő a reakcióidő. Kisgyermekeket és az állatokat sosem szabad az autóban vagy gépjárműben bezárva hagyni, mivel a gyorsan emelkedő belső hőmérséklet életveszélyes lehet! Ha az autót közvetlen napsugárzás éri, a belső tér percenként 1 C fokot emelkedhet, így 30 C fokban, az autó belsejében akár 70 C fokra is nőhet a hőmérséklet.

Gyorshívás +3630 254 0042

Ha árnyékban parkol, akkor se hagyja a járműben se a kisgyerekeket, se az állatokat egy percre sem, mert az autóban, a hőmérséklet, árnyékban is jelentősen nő! AUTÓMENTŐ – BUDAPEST cégünk továbbá felhívja minden úton haladó gépjárművezető figyelmét arra, hogy a kánikulában, tartsunk nagyobb követési távolságot, hogy a lassabb reakcióidő miatt is biztonságosan meg tudjunk állni. Hosszabb úton rendszeresen tartsunk szünetet, frissítsük fel magunkat, mert melegben gyorsabban elfáradunk vezetés közben. Rosszabbul viseljük a stresszt, ezért a dugókban ülve próbáljunk higgadtak maradni, és ne tanúsítsunk agresszív viselkedést autóstársaink felé.

Gyorshívás +3630 254 0042

A 10 éves tapasztalat alapján tanácsoljuk továbbá, hogy standozás, úszás után, cseréljék le a papucsokat, kényelmes cipőre, lehetőleg sportcipőre, ugyanis papucsban, vagy mezítláb, kevésbé lehet kontrollálni a pedálokat, gyakran lecsúszik róluk a vezető lába. Így pedig nem fog tudni olyan gyorsan reagálni az esetleges veszélyhelyzetekre, mint ahogyan az elvárható lenne. AUTÓMENTŐ kollegáink felhívják a figyelmet továbbá arra is, hogy, ügyelni kell a vezetés közbeni folyadékbevitelre! A dehidratáltság csökkenti a koncentrálóképességet, fáradtsághoz, álmossághoz és ingerlékenységhez vezet. Amennyiben a forró kánikulában esetleg mindezen szabályok betartása mellett is balesetet szenved, hívja AUTÓMENTŐINKET, az AUTÓMENTÉS AZONNAL oldalon. De tárcsázza számunkat akkor is, ha esetleg DEFEKTET kapott, és nem tudja lecserélni autójának kerekét, és akkor is, ha lemerült akkumulátorának BIKÁZÁSRA lenne szüksége. Mindenben, amit az AUTÓMENTÉS – BUDAPEST, AUTÓMENTÉS – PEST MEGYE, AUTÓMENTÉS – BALATON, AUTÓSZÁLLÍTÁS – BÁRMIKOR, BÁRHONNAN fogalom takar, állunk rendelkezésére a nap 24 órájában! AUTÓMENTÉS – KÁNIKULÁBAN! AUTÓMENTÉS – BALATON! AUTÓMENTÉS – PEST MEGYE! AUTÓMENTÉS – BUDAPEST!

Időjárásról, frontokról tájékozódjon a Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Autómentés Üllő, M4

Normál díjas gyorshívás
+36 30 254 0042
Csak érintse meg a telefonszámot!

Üllőn és az odavezető úton szinte mindennap elhaladunk. Telephelyünk közelsége miatt, a legrövidebb idő alatt érkezünk a helyszínre. így biztosan nem kell sokat várnia, mire megérkezik AUTÓMENTŐNK. Árképzésünk ügyfélbarát, így tisztában vagyunk azzal, mennyire megterhelő egy autó elszállítása, ezért igyekszünk a lehető legkedvezőbb árakon szállítani. Az AUTÓMENTÉS díja tartalmazza a sofőr bérét, az autó fenntartási költségeit, az üzemanyagot, a biztosítást és az esetleges útdíjakat.

Autómentő Üllő
Autómentő Üllő

Normál díjas gyorshívás
+36 30 254 0042
Csak érintse meg a telefonszámot!

Üllőtől a Liszt Ferenc Repülőtér 5 km-re található. Műszaki hibás, járóképtelen, lemerült akkumulátor esetén, hívja AUTÓMENTŐ diszpécserünket és mi azonnal küldjük szakemberink egyikét, hogy segítségére legyen, hiszen telephelyünk közelsége miatt, valóban pillanatok alatt oda tudunk érni. A BIKÁZÁS nagyon népszerű a repülőtér környékén, ezért, mint egyik legfőbb profilunk, a legnagyobb szaktudással, a leggyorsabb megoldással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Amennyiben éjjel vagy hajnalban érkezik meg a gépe és nem tud elindulni autójával, szintén minket hívjon, mivel AUTÓMENTŐNK folyamatosan készenlétben van, és azonnali segítségnyújtást tudnak adni. 2020-ban is igyekszünk verhetetlen árakon AUTÓT SZÁLLÍTANI, MENTENI, arra törekszünk, hogy, az AUTÓMENTÉS olcsó táblát büszkén magunk előtt tartva, álljunk leendő és visszatérő ügyfeleink rendelkezésére, legyen az nappal, vagy akár éjszaka. BIKÁZÁST a konkurenciákhoz képest a legkedvezőbb áron végezzük, speciálisan az erre kifejlesztett eszközünkkel. Az egyik legbosszantóbb és persze mindig a „legrosszabbkor” előforduló dolog az akkumulátor lemerülése. Szerencsésebb esetben ez akkor következik be, amikor nem terveztünk útnak indulni és van időnk elvégezni a procedúrát, már ha értünk is hozzá.

Ámde ennek esélye kb. 0, mivel az autónkba általában akkor ülünk be, ha rögtön szeretnénk elindulni, főleg a repülőtérről. Ilyenkor azonnali megoldásra van szükségünk, tehát marad az AUTÓBIKÁZÁS! Csupán egy gyors segélyhívás cégünk felé, és mi pár percen belül ott vagyunk, hogy, gépjárművén segítsünk. Hogy miért is minket válasszon? Azért mert, tőlünk gyors és precíz segítségnyújtásra számíthat, szakszerűen és sérülésmentesen dolgozunk, azért mert hivatásunknak tekintjük a munkánkat, lélekkel végezzük a ránk szabott feladatot, OLCSÓN mentünk, igény szerint nemcsak autóját, hanem Önt/Önöket is elszállítjuk, azért mert visszatérő ügyfeleink elmondása alapján a legjobbak vagyunk a piacon. Mi ezt kiérdemeltük, és büszkén mondhatjuk magunkról, hogy az országban egyedülálló szolgáltatók vagyunk. HÍVJON bizalommal, ha bajban van, (amit nem kívánunk Önnek) és tapasztalja meg Ön is, miért vélekednek így rólunk! BIKÁZÁS – LISZT FERENC REPÜLŐTÉR! AUTÓMENTÉS – ÜLLŐ! AUTÓMENTŐ – M0! AUTÓMENTÉS – M4!

Autómentés Solymár

Normál díjas gyorshívás
+36 30 254 0042

Csak érintse meg a telefonszámot!

Autómentés Solymár Non-Stop

Solymár Magyarország egyik legnépesebb községe. A szomszédos települések dél felől indulva Remeteszőlős, délnyugatról Nagykovácsi, nyugatról-északnyugatról Pilisszentiván, északról Pilisvörösvár, északkeleti irányból Pilisborosjenő és Üröm, keletről Budapest III. kerülete, délkeletről pedig a II. kerület. A solymári helyi önkormányzat fontos közlekedésbiztonsági beruházásokat tervez, egy nagy csomópontot szeretnének körforgalmi csomóponttá alakítani, illetve lámpával védett gyalogátkelőhelyeket létrehozni, ugyanis a környék legnagyobb problémája a közlekedés és a mindennapos forgalmi dugók. Naponta nagyon sokan ingáznak a fővárosba oda-vissza, rengetegen járnak Budapestre dolgozni.

Autómentés Solymár
Autómentés Solymár

Normál díjas gyorshívás
+36 30 254 0042

Csak érintse meg a telefonszámot!

A június 14-én történt országos vihar Solymárt sem kímélte, az ítéletidő a környéken komoly fennakadásokat okozott. A 10-es utat az ürömi körforgalom és Solymár között teljes szélességében le kellett zárni, mivel a Pilisborosjenői szakaszon egy mellékutcából nagy mennyiségű sár és burkolatdarabok zúdultak az útra. Több autó csúszott árokba, és szinte az ország egész területéről hívták AUTÓMENTŐ cégünket, a gépjárművek árokból való kiemelése miatt. AUTÓMENTŐINK többféle emelési technológiával felszereltek, melyek lehetőséget biztosítanak, további sérülések okozása nélkül menteni gépjárművét, még a legrosszabb helyzetekben is. Törekszünk arra, hogy minden esetben, az eset sajátságaihoz legjobban megfelelő eszközöket tudjuk biztosítani, megrendelőink számára. Gépjárművezetőink rendelkeznek az AUTÓMENTÉSHEZ szükséges mindennemű ismerettel, megfelelnek a szakhatóságok által előírt követelményeknek, megbízható professzionális tudással bíró szakemberek.

Autómentés Solymár éjjel-nappal, munkaszüneti napokon is!

Igyekszünk kitűnni a piacon található AUTÓMENTŐK közül, kedvező áraink és korrekt GYORS munkavégzés révén. Egyik kiemelt előnyünk, hogy CSEREAUTÓT biztosítunk, az autó nélkül maradt ügyfeleinknek. Ha folytatná útját, amikor az autójáért megyünk, viszünk egy 5 személyes személyautót, amivel tovább tud haladni. BIKÁZÁS szolgáltatást még kedvezőbb áron végzünk, speciálisan bikázásra kifejlesztett eszközünkkel. Hívjon, mondja el, hol tartózkodik, és azonnal kap egy OLCSÓ árajánlatot. AUTÓMENTŐNK a leghamarabb indul, csupán a pontos helyszínt kell megosztania diszpécserünkkel, illetve ha egyéb más meghibásodás történt autóján, mondja el milyen gépjármű szállítását kéri, megközelíthető-e AUTÓMENTŐVEL az autó, hány fő tartózkodott az autóban, történt-e keréktörés, és mi azonnal elkészítjük kedvező árajánlatunkat. A lehető leghamarabb a helyszínre érkezünk, és ELSZÁLLÍTJUK sérült, meghibásodott autóját az Ön által kiválasztott helyre. AUTÓMENTŐ – SOLYMÁR! AUTÓMENTÉS – SOLYMÁR! AUTÓMENTŐ – 10-es FŐÚT! AUTÓMENTÉS –BUDAPEST III. KERÜLET!

Solymár község honlapja

Vissza a kezdőlapra


Autómentést az alábbi területeken végzünk:

  1. kerület | 2.kerület | 3. kerület | 4. kerület | 5. kerület | 6. kerület | 7. kerület | 8. kerület | 9. kerület | 10. kerület | 11. kerület | 12. kerület | 13. kerület | 14. kerület | 15. kerület | 16. kerület | 17. kerület | 18. kerület | 19. kerület | 20. kerület | 21. kerület | 22. kerület | 23. kerület M0 autópálya M1 autópálya M2 autópálya M3 autópálya M5 autópálya M6 autópálya M7 autópálya M31 autópálya. Pest megye területén: Érd ,Százhalombatta, Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Áporka, Aszód, Bag, Balaton, Biatorbágy, Budakalász. Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Cegléd, Csomád, Csömör, Dabas, Diósd, Domony, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Erdőkertes, Ferihegy, Fót, Galgahévíz, Galgamácsa, Apaj, Bénye, Budajenő, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csörög, Csővár, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Dunakeszi, Dömsöd, Ercsi, Esztergom, Farmos, Felsőpakony, Galgagyörk, Gomba, Göd, Gyál, Gyömrő, Hernád, Iklad, Inárcs, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Gödöllő, Göd, Halásztelek, Herceghalom, Hévízgyörk, Isaszeg, Kerepes, Kiskunfélegyháza,  Kiskunlacháza, Kistarcsa, Maglód, Majosháza, Mogyoród, Monor, Maglód, Nagybörzsöny, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Ócsa, Őrbottyán, Őrkény, Páty, Pécel, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pomáz, Pusztazámor, Ráckeve, Rákosmente, Solymár, Sóskút, Soroksár, Sülysáp, Szada, Szentendre, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szob, Tahitótfalu, Taksony, Tápiószecső, Tárnok, Törökbálint, Tóalmás, Tök, Tököl, Tura, Újhartyán, Üllő, Üröm, Vác, Vácegres, Vecsés, Veresegyháza, Verőce, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Kisbusz mentés, Motormentés, motor-szállítás, Quad szállítás, Autómentés Balaton környékén Furgonmentés